«آقای رستم» نمایشی از توانمندی توان‌یابان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ واکشن جبلی به حواشی برنامه‌ شبکه افق | روش برخورد با مهمانان برنامه را نمی‌پسندم + فیلم دوبله فصل جدید کارتون فوتبالیست‌ها برای پخش در ماه رمضان ۱۴۰۳ توضیح مجری شبکه افق برای اهدای کفن به مهمان‌ها + فیلم جزئیاتی جدید از کنسرت علیرضا قربانی در سال ۱۴۰۴ بی‌احترامی عجیب شبکه افق به چهره ماندگار پزشکی ایران + فیلم افتتاح چند پروژه فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ در خراسان رضوی + فیلم و تصاویر اکران مستندی درباره مهرداد بهار در خانه هنرمندان نقش‌آفرینی شیوا خسرومهر در سریال آسمون نارنجی برگزیدگان جایزه ادبی نِرو را بشناسید ستاره پسیانی با فیلم آنتیک در راه جشنواره فجر محل‌های اجرای جشنواره تئاتر فجر مشخص شد جزئیاتی تازه درباره فیلم جدید اصغر فرهادی در آمریکا کتاب یک شاهزاده هخامنشی به کتاب‌فروشی‌ها آمد در دیدار آیت‌الله علم‌الهدی با وزیر ارشاد مطرح شد: مشهد باید جلوه‌گاه هویت امام‌رضا(ع) باشد اولین مهمان جناب‌خان و محسن کیایی در برنامه «۱۰۰۱» مشخص شد + زمان پخش
سرخط خبرها

آسیب زنندگان به نقاشی «ون گوگ» محاکمه می‌شوند

  • کد خبر: ۱۳۶۹۱۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
آسیب زنندگان به نقاشی «ون گوگ» محاکمه می‌شوند
دو نفر از معترضان گروه «استخراج نفت را متوقف کنید»، به جرم آسیب به قاب یکی از آثار «ونسان ون گوگ» نقاش معروف، مجرم شناخته شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیلی بروکلبنک، ۲۴ ساله و لوئیس مک کچنی، ۲۲ ساله که در گالری «کورتالد»، خودشان را با چسب به قاب نقاشی «شکوفه درختان هلو» «ونسان ون گوگ» نقاش معروف، چسبانده بودند، چیزی حدود ۲۰۰۰پوند به این کار خسارت وارد کرده و پس از برگزاری دادگاه این پرونده، قاضی فهمید که این افراد، به قاب این نقاشی آسیب جدی زده اند.

قاب این نقاشی «ونسان ون گوگ» که در سال ۱۸۸۹ کار شده مربوط به قرن هجدهم میلادی است و از خود نقاشی، قدیمی‌تر است. اما آسیب جدی و دائمی به آن وارد شده است و در شرایطی نیست که بتوان، آن را به حالت اولیه بازگرداند و گفتنی است که این قاب، ارزش تاریخی، هنری و قابل توجهی دارد و نمی‌توان آن را کار جزئی یا پیش افتاده تلقی کرد.

گفته شده است که این معترضان تا زمانی که دولت با توقف پروژه‌های جدید نفت و گاز موافقت نکند، از اعتراض‌های مخرب خود دست نمی‌کِشند و وکیل آن‌ها هم گفته است این اقدام باعث می‌شود که ارزش نقاشی بیشتر شود چراکه قرار بوده است در طول ۳۰-۲۰ سال فروخته شود. این در حالی است که چنین آثاری نمی‌توانند در معرض فروش گذاشته شوند و درواقع، برای نمایش عمومی هستند. 

در جریان این پرونده، فیلم دوربین های مداربسته در دادگاه پخش شد که نشان داد این دو نفر، حدود ساعت ۳:۳۰ بعداز ظهر روز ۳۰ ژوئن، پس از خرید بلیط برای یک نمایشگاه، وارد ساختمان شدند و سپس، آن ها کت های خود را در آوردند تا تیشرت های نارنجی(استخراج نفت را متوقف کنید) را نشان دهند و دستان خود را به این اثر برجسته هنری چسباندند.

 

بیشتر بخوانید:

ماجرای حمله معترضان به نقاشی معروف «ون‌گوگ» چه بود؟

 

یکی از این فعالان محیط زیستی، پیشتر به دادگاه گفته بود که وقتی صحبت از اعتراض می‌شود، فقط صحبت کردن جایگاهی ندارد. با چسب زدن به این اثر هنری، داستانی اتفاق می‌افتد که رسانه‌ها آن را دنبال می‌کنند.

این فرد گفته، فکر نمی‌کرده است که آسیب زیادی به کار وارد شود، ولی به نظرش، صاحب نقاشی از این کار، احساس رضایت دارد چراکه هر انسان خوبی، موافق تلاش برای حفظ محیط زیست است.

گفتنی است که این، اولین‌بار نیست که دو فعال محیط زیست به چنین آثار هنری آسیب جدی وارد می‌کنند و پیشتر هم دو فعال بلژیکی به نقاشی «دختری با گوشواره مروارید» اثر «یوهانس ورمیر» حمله کردند و در دادگاه به حبس محکوم شدند یا مدتی پیش، گروهی از فعالان حوزه محیط زیست به یکی از شاهکار‌های «روبنس» در آلمان حمله کردند که برای مقابله با چنین کارهایی، برخورد‌های جدی از سوی قانون درنظر گرفته شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->